Skrivet klockan 17:15:47 / datum: 2011-08-24

» 24/8

Börjar trivas bättre och bättre i Kiruna. Vi har även flyttat in i lägenheten, äntligen, även om det fortfarande är mycket som behöver göras. Men vi har ett kök vi kan laga mat i, ett sovrum vi kan sova i och nu även ett vardagsrum vi kan vara i iaf. Så jag klagar inte. :) Vi har även tagit hit kaninerna nu, dom bor ute i garaget. Känns så otroligt skönt! 

Är arbetslös igen, vilket ju inte känns så toppenbra. Men, det känns ändå bättre än vad det gjorde när jag bodde i Umeå. Här skriker dom efter folk lite överallt så jag får nog fortsätta vikariera ett tag till tills jag hittar ett fast jobb. 

Sedan jag flyttade hit till Kiruna har jag lärt känna en toppenfin tjej, Jonna, som det klickade direkt med.. ni vet som det gör med vissa människor? Trots att vi bara känt varandra en kort stund så känns det som att vi känner varandra väldigt väl. Nu har hon flyttat dock och det känns så otroligt tråkigt! :( Även om vi fortfarande håller kontakten förstås, men det hade varit awesome om hon hade bott kvar i Kiruna så man kunde hänga lite oftare. 

I början av september åker vi ner till Umeå, ska på kaninutställning och bröllop. Jag hinner tyvärr inte åka ner till Örnsköldsvik och det känns riktigt jobbigt. Att vara så nära men inte kunna åka dit. :( Men vi har planer på att åka ner i oktober också och då blir det att vara i Övik. Jag längtar redan. ♥

Take care, vettja! :D


Skrivet klockan 12:12:31 / datum: 2011-08-13

» 13/8

Har ingenting alls att blogga om egentligen men ville mest bara säga att jag lever! 
Det enda jag gör nu för tiden är jobba känns det som, inte för att jag klagar egentligen, men fy vad det är härligt med helg! :D 
I måndags firade jag & finaste 3 år tillsammans. Vi gick ut och käkade och gick på bio, hur mys som helst. ♥

Nu är tapetseringen klar och golvet lagt i lägenheten. Köket är också i princip klart, förutom några saker som ska fixas allt eftersom. skåpluckor som ska upp, taket ska målas, det ska kaklas lite, diskmaskin ska in osv. Men vi ska städa där idag och börja packa upp. Åh, äntligen! 

Jag saknar mina nära & kära i Övik/Umeå så himla himla mycket, om ni bara visste. Tänker på er varje dag. 

Ha en jättefin helg!