Skrivet klockan 15:15:46 / datum: 2012-12-16

» 3e advent.

Alltså.. 8 dagar kvar till julafton. Hur kunde det gå så snabbt? Vart har tiden tagit vägen? :) 
Jobb hela veckan som vanligt, på fredag är det julavslutning. Lär ju sitta med tårar fulla ögonen när våra 6-åringar står där framme och sjunger. Både jag och Karin fick det nästan i fredags när vi övade så.. haha. 
Måste in till stan och köpa de sista julklapparna nu i veckan också, hur nu det ska hinnas med.. hoff.
 
Igår var jag & hjärtat på middag och spelkväll hos Aina & Jimmy. Det var hur trevligt som helst och måste göras om snart tycker jag. :) 
Annars händer det väl inte så mycket.. sjukt mycket snö har det kommit och det finns ju ingen oro att vi inte får en vit jul i år iaf, haha. 
Juste, jag har ju fyllt år också. 27 år. G A L E T! När blev jag såhär gammal? 
 
Nä, nu ska jag snart gå och äta och ikväll är det diskning och städning på schemat.. roligare än såhär blir det inte. :) 
 
Lite bilder från min instagram, följ mig gärna där på idaogren :D
 
  
  

Skrivet klockan 14:44:32 / datum: 2012-12-02

» 1a advent.

Loggade in här på blogg.se för första gången på lääänge och såg att jag fortfarande har en liten hög med människor som tittar in hit flera gånger i veckan, så jag tänkte att jag kan slänga iväg ett litet inlägg. Får se om jag tar upp bloggningen igen, eller om det blir lite nu och då bara.

Så.. första advent idag. G A L E T !
Tycker att det här året har gått helt sjukt snabbt och jag kan fortfarande inte riktigt förstå hur snabbt ens liv kan förändras.
För några dagar sedan var det ett år sedan Malin gjorde slut med mig, crazy. Men jag är så tacksam över att vi fortfarande är så nära som vi är. Alltid vi, på ett eller annat sätt. :)

Jag har i några månader nu jobbat som resurs i 6-års, och kommer göra det fram till jul. Jag hoppas hoppas hoppas på att jag får fortsätta även efter, men det är väldigt osäkert just nu. Nån som har något tips på vad jag isåfall ska hitta på?

Mor & far har skaffat katt också, men det är några veckor sen nu. Världens sötaste Sigge. En hemlös liten stackare, som ja.. nu då inte är hemlös längre. Han har varit lite skygg och så, men nu för tiden älskar han att ligga i soffan och gosa och går gärna runt och skriker om han inte får uppmärksamhet. Haha. Och idag fick jag pussar av honom för första gången, mitt hjärta dog lite och jag fick tårar i ögonen. Känslig_tjej_85. Haha.

Nä, nu ska jag fortsätta med julpyntningen och sedan hoppa i duschen. Ha en jättefin kväll :)